OPORUČTE TENTO ČLÁNEK I OSTATNÍM  - STISKNUTÍM TLAČÍTKA DOLE - SHARE

V pátek 15.6.2018 proběhla v GAY FETISH Clubu GARAGE první ARMY PARTY svého druhu. S přítelem jsme zamířili do klubu kolem sobotní půlnoci. Hned po příchodu jsme byli mile překvapeni počtem hostů v pivnici, která se nachází hned za vstupními dveřmi a stylovou šatnou. Nebudete tomu věřit, a je to poprvé, co jsem v tomto novém klubu viděl tolik hostů najednou, ale jen v horní části bylo okolo 30 sympatických kluků, co posedávali u baru nebo u stylových lavic a popíjeli pivo nebo alkohol. Interiér klubu byl vyzdoben velice zajímavou maskáčovou sítí po celém stropě a kluci barmani – jeden hezčí než druhý – byli oblečeni v maskáčových kalhotách, - a zvlášť Jiří měl velice povedený módní model úplých maskáčů, které se mi velmí líbí – opravdu jim to oběma moc slušelo. Když si k tomu připočtete milý úsměv, který Vám každému hned po příchodu udělí, pochopili jste hned na začátku, že jste se dostali do baru, kde se budete cítit opravdu skvěle.

V horním patře návštěvníci párty po sobě jen tak pokukovali a lehce i špásovali, či se líbali, ale pokud jste sešli do spodního patra pro erotické účely, pak jste byli vtáhnuti do neustálého pohybu postupně přibývajících hostů, kteří zde korzovali, postávali, koukali na sebe i šahali i oddávali se tělesným radostem mezi sebou z titulu, proč vlastně na tuto akci přišli. Spousta z nich na sobě měla nějaký ten maskáčový kousek – tričko nebo kalhoty, nebo alespoň šátek. I když se nejednalo o klasickou ARMY PARTY, kterou byste možná na tomto místě čekali, přece se klukům povedl dobrý počin a uspořádali v Praze akci, která se už tak dlouho v žádném jiném sex podniku nepovedla. Zapomeňte na jiné pražské gay šukací kluby, kde jste ohroženi tvrdými drogami a nemocnými lidmi, kteří se sem do těchto anonymních míst chodí skrývat a ukájet využívajíc k tomu nesledovatelnost těchto klubů i možnosti zakoupení drog. Klub GARAGE je slušný a lidi, co tu potkáte třeba i na erotickou zábavu, -  se nemusíte bát. Moderní kluci, pěkně oblečení, voňaví, sportovních postav, inteligentní, žádná prasata provozující GAY CHEMSEX ORGIE často uskutečněné v jiných podobných gay klubech v Praze. V tomto klubu narazíte na lidi podobné sobě, se kterými naleznete společnou řeč na dobrý pokec, zajímavě strávenou zábavu, nové seznámení a ANO, pokud chcete i diskrétní odreagování v designově nejlepších prostorách pro GAY SEX FETISH, jaké jsem v Praze na současné scéně viděl. I v týdnu, pokud máte chuť jen tak u piva posedět a pokecat s přáteli, jednoznačně doporučuji i pro tento účel. 

No, co bylo k mání ve zkratce:

Svalovec v kleci masturbující s takovou kládou, jehož délka i tloušťka byla unikátní

Mladý krásný Japonec veřejně ukazujíc svoje milování s jiným partnerem ve slingu

Několik mladých pasivních koloušků hledajíc starší muže

Krásný místní svalnatec Vasil nechajíc se trestat bičováním 50 ran od mladého dominanta po zádech upnutý v kříž

Nějaký ten veřejný FIST

Dostatek tmy a erotična – v jednu chvíli v jedné místnosti dokonce relaxující vypnuti ze zdi šňůru ze zásuvky LCD s eroprogramem a najednou v místnosti byla tma, kde se najednou potkávalo až 20 hostů najednou a povídali si, šustili a vyvíjeli různé pohybové aktivity ..

Velké procento sympatických cizinců - dá se říci, že Club GARAGE přetáhl jinému GAY sex fetish clubu nedaleko všechny cizince, kteří dříve chodili tam a nyní chodí skoro všichni jen do tohoto nového podniku - jsou pěkní, sportovní a mají jednoznačně chuť na nezávazný sex .. 

Opravdu mě tato akce mile překvapila. Když mi barman Jarda posílal pozvánku nevěřil sem, že by tam mohlo být napoprvé tolik lidí, ale skutečně, kluci i provozovatel odvedli dobrou práci a akce se skutečně povedla a už nyní je jasno, že až bude příští, dá se čekat, že na ni přijde daleko více hostů, než přišlo nyní i tak hojně v pátek... 

Tento podnik jednoznačně doporučuji pro jeho úroveň nejen prostorů, ale i hostů a pravidelných štamgastů – i mladých kluků – kteří si klub oblíbili a už nechodí nikam jinam. O klubu si můžete více přečíst v našem GUIDE. Ale pokud se chcete dobře pobavit a eroticky zarelaxovat a mít jistotu určité úrovně svého chování i potencionálních partnerů, neváhejte a na příští akci tam vyražte taky.

Club Garage

Balbínova 224/3

Praha 2

OPEN ST - NE -  21 - 07

text vlastni, foto vlastní a některé foto stránky clubu

DOPORUČTE TENTO ČLÁNEK I OSTATNÍM  - STISKNUTÍM TLAČÍTKA DOLE - SHARE