Ano, připravili jsme pro naše zákaznice něžného pohlaví jednoduchou soutěž. Protože u nás nakupujete často i vy, bylo by od nás neprozíravé, abychom i pro ženy občasně nevymysleli nějakou zábavnou soutěž nebo odměnu. 

Dnes to tu máte tedy poprvé s odměnou, ne jednou, ale v podobě 6 kusů jedinečných dámských náramků z chirurgické oceli. 

Každá z objednávek dámy, od variabilního symbolu 97 do 30. září 2016 včetně - bude 1. října 2016 zařazena do našeho slosování a tohoto dne ZDE v tomto článku uvedeme 6 registračních emailů, na které pošleme upozornění, že jste vyhrály :-)  Jeden z našich krásných náramků na ruku, jak je vidíte níže. 

Každý tento skvost by v našem obchodu stál minimálně 499 Kč ale NE, chceme se zaměřovat spíše na potřeby pro muže a tento náš sklad tedy dáváme výjimečně do naší jednoduché soutěže. 

Udělej 1 objednávku v jakékoli výši - dokonce můžeš využít i kupón 100 Kč za odměnu získaný za vložení emailu - jsi žena a jdeš do našeho slosování. 

Dne 1. října 2016 proběhne naše slosování a 6 dam obdrží 6 náramků v tomto pořadí a každá z výherkyň bude vyrozuměna na registrační email, že vyhrála, a že jsme jí odeslali jeden z těchto skvostů poštou zcela ZDARMA. 

Průměrná délka náramku 19 - 20 cm, materiál ocel a kůže nebo kaučuk. 

Jste pánové a chcete také stylové pánské náramky za pár korun? Mrkněte se na ně ZDE. 

A zde je slíbených 6 výher v podobě luxusních náramků: