SLING-sexuální houpačka? :-) 


Pryč jsou doby, kdy sexuální pomocníci byli součástí klubů a béčkového porna. Dnes si již domů pořizují lidé různé doplňky, které mají zpříjemnit ten krásný obřad spojení dvou duší.


Mnohokrát se setkáváme s nabídkou různých věcí a když se rozhodujeme pořidit si je či ne, rozhodne dosti často spíše cena, než jejich opravdové výhody, a proto bych Vám rád představil jednu z velmi užitečných věcí a tou je SLING.


Je to druh sexuálního nábytku, kterou využijí jak heterosexuální  i homosexuální páry...


Sling je navržen tak, aby umožňoval pohodlný sex obou partnerů.


Jeden z páru je zavěšen do houpačky a druhý se volně pohybuje kolem něj. Pohodlí zaručuje rozložení váhy pasivního partnera, což zajistí naprosto dokonalý přístup k vagíně či análnímu otvoru. Opora,kterou vytváří napomůže uvolnění pasivnímu partnerovi a tím k většímu prožitku obou zúčastněným. Napomoci mouhou i doplňující třmeny  na nohy, jenž napomůžou nazvednutí pánevní oblasti, a tak perfektní přístup aktivního partnera k spoluhráči.

Dnes již existuje mnoho rozličných provedení od na pevno přichycených konstrukcí ke stropu přes závěsených ke dveřím, až po samostatně stojících konstrukcí u něž lze zajistit snadné rozebrání a schování mimo dohled nežádoucích očí, nebo také pouze popruhové, které se pouze zavěsí na krk aktivního partnera.


I materiál z níž je vyrobena je mnoho...Setkáváme se s koženými materiály kombinovanými s kovem, nebo látkové potažené latexem a dalšími.


Nejčastěji se však setkáváme s koženou  a koženkovou variantou zavěšenou ke stropu, která zajišťuje lehkou údržbu pomocí čisticích prostředků k tomu určených, dobře se čistí pomocí čističů poppers. 


Pokud se po přečtení mého článku právě rozhodujete zakoupit něco nového pro Vaši domácnost, houpačku mohu doporučit.

Zdroj: dopisovatel Jan, foto vlastní. 

Chcete tento SLING do bytu? Klikněte na některé foto.