Vždy jsem měl rád šperky. Již od útlého věku jsem preferoval stříbrné náramky a řetízky. V době mého dospívání, přišla na trh chirurgická ocel, ze které se ozdoby zdály být dynamičtější, a proto jsem přesedlal na ně. Z prvních 3 výplat jsem si zakoupil luxusní šperky na ruku i krk v přepočtu asi za 30.000 Kč. Nosil jsem je 10 let. Od té doby jsem je 3 x vyměnil a nyní poslední rok nosím šperky POLICE. 

 

Proč?

 

Je to dynamičnost, nadčasovost a originalita, se kterými jsou tyto nádherné skvosty tvořeny. Šperky POLICE patří k nejstylovějším značkám a tudíž jsou nepřehlédnutelné. Náramky a náhrdelníky, které jsou ve větší míře určené pro muže se vyznačují masivností a nápadností s využitím různých materiálů jako je ocel, kůže, v poslední době jde do popředí i kombinace s krystaly.

 

A zde je několik obecných informací o značce:

 

Společnost Police byla založena roku 1983 v italské části Švýcarska na základě poptávky z Ameriky a splnění tzv. amerického snu. Hodinky Police se vyvinuly do velmi úspěšné značky, která nyní nabízí širokou škálu různých trendových výrobků. Styl hodinek Police, je velmi divoký, temperamentní, a nese se v duchu doby. Výrazné tvary a poutavé vzory se nacházejí ve všech řadách aktuální nabídky této značky. Originální značka vsadila na takové tváře, které značku prezentují opravdu nejlépe, jak jen to jde: na Bruce Willise, George Clooneyho, Antonia Banderase.

 

Podívejte se na naši celou nabídku – podařilo se nám kontaktovat zahraniční outlety a díky tomu jsme schopni Vám toto zboží nabídnout o 1/3 levněji, než je oficiální distribuce.

 

Udělejte radost sobě nebo svému partnerovi. Každý den si na Vás vzpomene, když se podívá na ruku nebo do zrcadla. 

Kliknutím na foto vstoupíte do nabídky eshopu.