Ptáte se, kdo tyto krásné šperky na ruky zhotovil?

Na Iboys.cz jsem v sekci Komerční inzerce narazil na eshop s korálky a jelikož jsem člověk zvídavý, oslovil jsem majitele, Standu Priatku a potrápil ho trochu svými otázkami na téma jeho výroba, muži a šperky

Ahoj Stando, řekni mi čím se zabýváš ve své tvorbě?

Rád tvořím z pedigu a věnuji se výtvarným technikám jako je quilling, patchwork, chainmaille a v neposlední řadě práce s polymerovými hmotami jako je cernit a fimo ze kterých je mnoho mých
šperků.

Na Iboys.cz Ti často běží reklama na Tvůj eshop, co v něm tedy vlastně prodáváš? 

Zaměřuji se hlavně na prodej potřeb pro korálkování od nitky až po hotový šperk z korálků. Specializuji se na korálky z Japonska a české Preciosi. Hodně populární jsou dnes i písmenkové korálky. Ale ve svém eshopu mám i hotové rukodělné produkty jako jsou podnosy, ošatky, šperky…

Kdybys měl něco říct ke šperkům a mužům, řekl bys .. 

No to je hodně široké téma. Běžní chlapi si na šperky moc nepotrpí, občas nějaký ten řetízek nebo pryžový náramek, ale kdo o sebe dbá a chce vypadat dobře, tak i svůj zevnějšek ozdobí nějakým kvalitním šperkem. Hlavně je zájem o decentní šperky z přírodních materiálů.

A konkrétně Tvoje šperky a muži? Co našim čtenářům tedy nabízíš? 

Mým stylem je rukodělný šperk z přírodních materiálů, dřevo, kůže doplněné o netradiční materiály jako je polymerová hmota (fimo), přírodní lávové korálky, sklo… Přímo pro chlapy vyrábím Shamballa náramky o které je velký zájem. Také technikou chainmaille což je česky kroužkování vyrábím byzantské náramky z eloxovaných hliníkových kroužků – náramek je pak velmi lehký a nepřekáží ;).

Takže Tvoje doporučení pro naše muže:

Shamballa náramky jsou populární hlavně pro to, že sluší každému muži a lze je nosit v každé době i při jakékoli příležitosti ať ve volnu na plovárně u vody, tak při obchodních jednání, kde je nutný (převážně) společenský oblek.

Prodáváš jen dílky nebo si u Tebe můžu třeba já objednat i kompletní šperk na zakázku a na kolik mě potom vyjde? 

Pokud bych počítal standardní náramek z kůže a dřevěných korálků, tak cena by dotyčného při samo tvorbě vyšla na 50-80Kč, ale to počítám s tím, že bude práce bezchybná a nespotřebuje se tolik materiálu jako při procesu pokus omyl, kde se třeba kůže prostříhá několik metrů , jde cena nahoru.

Ano, jakýkoli šperk můžu vyrobit přímo na míru dle přání zákazníka. Celková cena se odvíjí od použitého materiálu a náročnosti na zhotovení. Běžná cena standardního Shamballa náramku se pohybuje od 100 – 200Kč. V případě korálků, které vytvářím z fima je cena o pár desítek korun vyšší – jsou to originály s autorským vzorem, které již nikdy nelze 100% napodobit.

Takže, když si někdo bude chtít jeden ze Tvých jedinečných Shamballa náramků objednat, může se na Tebe bez obav obrátit – kam? 

Mail: admin@handmadeinbohemia.eu
eshop: www.handmadeinbohemia.eu
Facebookwww.facebook.com/handmadeinbohemia

Převzato z webu: ViralNetCZ - GAY internetový magazín s virálními tématy

Chcete i Vy dostupnou reklamní kampaň na tomto magazínu?

jednatel@AdultMedia.cz