Tato nabídka platí do 15. února 2017. Aktuální speciální časovou MEGA nabídku najdeš vždy na tomto místě v posledních vydaných Článcích v našem Magazínu

Vlastní zdroj, náhledové foto: Pinterest.com

"Fetiš, fetišismus, fetišista"

Všem fetišistům zdar.

Když jsem připravoval tento článek, potýkal jsem se se záplavou informací "Co je vlastně fetiš a fetišista."  Nalezl jsem různá rozdělení fetiše. Stejně jako, kdo je fetišista.  Podle některých předních českých odborníků na sexuologii jsme fetišisti vlastně všichni. Jde o to zda-li se postavíme k defefinici z hlediska lékařského či z hlediska sexuální hry.

V běžné populaci , když se řekne fetišista představí se nám úlisný muž po večerech chodící kolem prádelních šňůr a beroucí si kalhotky cizích žen k mazlení. Ne že by to nebyl fetišismus, ale jde jen o jeden z mnoha druhů.

 Já se tedy pro Vás pokusím zformulovat ten příjemný sexuální fetiš. Přesto se ještě zmíním obecně o fetišismu. Fetišismus se zařazuje mezi parafilie v objektu  a jde o sexuální zaměření na neživý objekt uspokojení. Jednodušše řečeno fetišista je uspokojen jen při kontaktu s předmětem jeho touhy. Zkrátka nepotřebuje k vyvrcholení druhou osobu jako celek. Fetiš muže být neškodný (spodní prádlo, různé druhy látek-satén,guma,latex,kůže nebo části těla...)může být však i společensky nebezpečný např. pyromanie. Pokud se tedy mohu ještě jednou odvolat na odborníky lze říci, že fetiš, terý pěstujeme ve svých ložnicích není nebezpečný a tudíž se o nemoc nejedná. Mezi fetišty najdeme většinou muže i když čest vyjímkám.

A teď konečně popisy těch příjemných fetišů,které zavíráme do svých ložnic, klubů nebo se v nich ukazujeme na průvodech.

V rámci fetiše se lidé převlékají do roztodivných převleků, muži si vybírají jen blondýnky nebo se fetišista zaměřuje na lidi s amputací. Existuje také náboženský fetišismus, kdy osoba spojuje svoje uspokojení s náboženskými předměty a relikviemi.

Prvním fetišem, který vybírám je foot fetiš. Proč sem si jako první vybral sexuální zaměření na nohy... No proto, že se má vždy začínat od začátku... Tedy začneme u chodidel. Jak ste již určitě pochopili, Footfetiš je aktivita, kdy dotyčného vzrušují chodidla. Jejich masírování, hlazení, masturbace chodidly. Pro footfetišty je příjemným zpestřením akt, kdy svými chodidly uchopíte jeho chloubu mezi plosky nouhou a pomalu mnete.. nebo žalud mezi palce taky příjemná záležitost. Svoje nohy můžete použít i jako skvělou předehru. Představte si romantickou večeři. U stolu sedíte jen vy dva. Hoří svíčky a vy mezi hlavním chodem a dessertem vsunete s vou nohu do rozkroku svého miláčka. Myslím, že ho dokážete rožhavit do běla.... Pozor byste si však měli dát na stav kdy vaše drahá polovička nedokáže vyvrcholit bez kontaktu s vašimi kořeny. Pokud není schopen sexu bez nohou je načase vyhledat pomoc.

Další "úchylku", kterou Vám popíšu je fetiš k latexu a gumě. Hmmm... Tak to je moje. Latex a guma. Příjemná věc. Zavřete se do Capsuitu a jste ve svém světě. Pocit, jako když na sobě máte druhou kůži. Vše s Vámi spolupracuje a zároveň cítíte tu vůni.... Ta je omamná a sama o sobě vzrušující. Podobnou látkou je satén a guma. Je to materiál, který se přizpůsobí Vašemu tělu a zároveň Vás svým způsobem svazuje. Pozor stejně jako u každého jiného zpestření, pokud to má nahradit samotný akt, je třeba se někde poradit.

Je mnoho druhů dalšího koření našich hrátek. Z důvodů jejich množství se s nimi budu dělit postupně. Nepravidelně vydáme další článek v němž si přiblížíme Piss, Scat, BDSM, heterosexualitu (ano i na heterosexualitu stejně jako na homosexualitu, asexualitu jde pohlížet jako na fetiš) a další.

JeBe